UPPLEVELSER SOM HJÄRTAT MINNS

Vi tror på det enkla, det öppenhjärtiga och det välkomnande.
Till oss kan du komma för ett retreat en heldag eller för ett två dagars retreat med eller utan övernattning.

Du kan också boka en healingsession, här på plats eller på video/telefon.

Oavsett vad du väljer så kan vi lova dig en oförglömlig upplevelse i vår underbara natur och med djuren på gården.
Här upplever du stunder som stannar kvar i hjärtat länge.

retreat - HELDAG

Du kommer till oss vid niotiden på förmiddagen. Tillsammans tar vi en kopp kaffe/te och pratar om dagen vi har framför oss. Kanske gör vi någon förändring i upplägget utifrån hur ditt liv ser ut just nu. Vi skräddarsyr alltid varje tillfälle utifrån den eller de som besöker oss! Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök hos oss.

Läs mer om de olika teman som finns för din retreat, här.

Om vädret tillåter är vi huvudsakligen utomhus under dagen.
Vi varvar reflektionstid och samtal med praktiska övningar ute i naturen och i hagarna tillsammans med djuren.

Lunch äter vi tillsammans ute - meddela oss i förväg om eventuella allergier!

Vi avslutar dagen vid tre-tiden på eftermiddagen med kaffe och en stund för reflektion över dagen. Vilka insikter tar du med dig hem? Vad kommer du att göra annorlunda från och med nu?

Heldag, per person inkl. lunch och fika: 950 kr.

Hjärtligt välkommen till oss!

retreat - TVÅ DAGAR

Vår tvådagars-upplevelse bygger på samma koncept som heldagen, och erbjuder möjlighet till fördjupning i det som är riktigt viktigt för just dig. Är det kontakten med djuren och naturen du söker? Eller vill du lyssna inåt, till vad ditt hjärta vill säga dig?

Läs mer om de olika teman som finns för våra retreater, här.

Ankomst lördag 09:00
Söndag 08:00 - 11:30.

Fika, lunch och middag på lördag och fika på söndag ingår. Meddela oss eventuella allergier i förväg!

Vår tvådagars-upplevelse kostar 1490 kr inkl. moms, per person.

Vill du kan du också boka boende hos oss. Du kan sova bekvämt i linnepåslakan i vårt gårdshus "Mormors". Eller så sover du ute under bar himmel i våra härliga hängmattor, bäddade med liggunderlag och renfällar. Vill du sova ute tar du med dig egen sovsäck och kudde, resten ordnar vi!

Kommer ni i grupp så kan vi erbjuda sex bäddar i Mormors, och fyra bäddar utomhus.

Vill du boka en övernattning som komplement till din tvådagars-upplevelse så kostar det 600 kr inkl. moms, per person.

Det är också möjligt att boka två övernattningar, med ankomst dagen före retreaten, till en kostnad av 1 200 kr inkl.moms, per person.

Varmt välkommen till oss!

det empatiska ledarskapet

Vår ledarfilosofi utgår från hjärtat. Hur kan du följa ditt hjärta i ditt ledarskap? Hos oss får du möjlighet att utforska det i en underbar miljö tillsammans med djuren som ger dig omedelbar feedback på vad som fungerar.

Att leda ifrån hjärtat innebär att ha en stark inre kompass. En kompass som bygger på empati och djup förståelse för dem du är satt att leda. En sådan tar tid och arbete att utveckla. Framförallt krävs både reflektion och eftertanke.

Ett empatiskt ledarskap fokuserar på hur du och ditt team ska nå era mål på ett hållbart sätt. Vilka värderingar och prioriteringar blir viktiga? Var skall ni lägga ert fokus?

Det empatiska ledarskapet behöver genomsyra både ditt eget självledarskap och ditt team. Hos oss kan du lära dig mer om både självledarskap och grupputveckling. Kanske vill du ha lite av allt, eller så vill du fokusera på något specifikt. Vi skräddarsyr upplägget utifrån dina behov.

Både Johan och Ida har gedigna ledarutbildningar och ledarerfarenheter i ryggsäcken. Hos oss kan du känna dig trygg i att våga utmana dina egna gränser. Här vågar du ställa dig själv de stora frågorna. Vad är egentligen möjligt, när alla begränsningar släpper taget?

Vi coachar både dig som enskild ledare, eller hela ledningsgrupper. Tillsammans skapar vi ett upplägg som passar just dig/er. Enskilda samtal på plats eller över telefon? En heldag ute hos oss i kombination med uppföljande samtal? Kanske en tvådagars uppstart med övernattning, följt av några heldagar utspridda över året? Möjligheterna är oändliga.

Kontakta oss för mer information!

lyssna på vår podd

"Hjärtats Rum 💚 Järvsö" - en podd om att gå dit hjärtat leder dig, om vikten av att lyssna till sitt eget hjärta. Vad vill det säga dig? Först när vi lyssnar till vårt hjärta kan vi må riktigt, riktigt bra. Podden ger dig en stund att stanna upp och lyssna inåt, till all den klokskap och visdom vi bär inombords. Välkomna till en varm och härlig poddstund, rakt från hjärtat

VÅR LOGOTYP

Vår logotyp visar Vålåsbergets silhuett som sömlöst flyter ner i Håknorrbosjön. Det är vår utsikt varje dag och för oss är det här den allra vackraste platsen på jorden :-)

Med lite fantasi så ser du liknelsen mellan Yin- och Yang-symbolen, med solen och hjärtat som prickarna i symbolen. Hos oss vill vi att du ska uppleva just balans och harmoni. Lugnet. Stillheten.

Hjärtat står för att vi tror att hjärtats röst är den allra viktigaste att hitta. "Gå dit hjärtat leder dig" är vårt motto, och det genomsyrar allting som vi gör.

Solen representerar för oss värme och glädje. Det är viktigt att ha roligt och det är viktigt att känna sig välkommen. Hos oss vill vi att du ska uppleva båda delarna.

Sist men inte minst så representerar den yttre cirkeln frihet. En av våra allra viktigaste värderingar. Vår verksamhet är helt oberoende av föreningar, förbund eller religioner. Hos oss får man vara den man är, som man är. Oavsett om man är djur eller människa.

Varmt och innerligt välkommen att boka din upplevelse hos oss!