Integritetspolicy


Det är självklart men ändå värt att poängtera, att alla samtal hos oss är konfidentiella. Det som finns i ditt hjärtas rum är bara ditt och stannar där.  I texten nedan kan du läsa om t.ex. hur vi hanterar cookies och dina personuppgifter. Har du frågor är du mer än välkommen att höra av dig!

Information om cookies

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Personuppgifter

Genom att köpa tjänster av Winterhaven Coaching AB accepterar du vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund. Winterhaven Coaching AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss i enlighet med vad som vi kommer överens om skriftligt i din beställning av våra tjänster, samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov. Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor från dig relaterat till din beställning lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker endast efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och vilket syfte?

Betalleverantörer: Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Swish samt Hälsinglands Sparbank.

Fraktbolag: För att vid behov kunna leverera skriftligt utbildningsmaterial eller liknande måste vi dela specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. De fraktbolag vi samarbetar med är: Postnord.

Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Rätten till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Ansvarig för dataskydd

Winterhaven Coaching AB är ansvarigt för lagring och behandling av personuppgifter och ser till att reglerna efterföljs. Har du frågor? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt Winterhaven Coaching.

© 2022 WINTERHAVEN